Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szent Koronát Szolgálók Szövet
  2009-03-10 21:25:17, kedd
 
  Szent Koronát Szolgálók Szövetsége
Orbán Viktor országértékelő beszédére
2009. március 10.

A beszéd meghallgatása után felrémlett bennem a KGB bennszülöttekkel szemben követendő 45 pontba foglalt leigázási alapelve[1]. A beszéd[2] elolvasása után egyértelművé vált, hogy a KGB alapelvei tovább élnek a hatalmat most bitorló diktatúrában is, és Orbán Viktor személye, valamint a FIDESZ politikája egyértelműen igazolja a következő pontokat:
"8. Különös figyelmet kell szentelni a szervezési képességekkel rendelkező és népszerűségre esélyes egyéneknek. Az ilyen embereket be kell szervezni, amennyiben ellenállást tanúsítanak, nem engedni őket magasabb posztra.
27. A bennszülött vezetés nyilvános fellépései lehetnek nemzeti és történelmi színezetűek, de azok nem vezethetnek a nemzet egységéhez (ezért kell sulykolni: fogjunk össze, hadd higgyék, hogy nincs egység)."

Azt, hogy Orbán Viktor népszerűsége kevésbé csökken, mint Gyurcsányé, vitathatatlan. Ez a beszéd mindazokban erősíti Orbán népszerűségét, akik nem igénylik az igazat, mert a demagógia hatása alá akarnak kerülni. Demagógia lényege, hogy a valódit kiemeli az igazból és annak helyére állítja. (Bővebben ld. József Attila: Thomas Mann üdvözlése)

Mert mindaz, amit elmondott Orbán Viktor, az a hamisítatlan valódi, mert okként egyedül a kormányt jelöli meg, megoldásnak pedig a megbukott neoliberális hittétel reformját tekinti.
Olvastam olyan kritikát[3], amely a megosztottságban erősödni akaró "jobboldali összefogás" gondolatát támogatja. Ez a lényeg nem látását mutatja.

Orbán Viktor beszédében az arisztotelészi hármas kérdésre valódi és nem igaz választ ad.

1. A "Miért" kérdésre adott válasz nem az igazat, hanem annak egy részét, a valódit tartalmazza. A világgazdasági válság oka ugyanis az a neoliberális politika, amelyet a FIDESZ és az Európai Néppárt is támogat. Ennek okozata a jelenlegi magyar kormány tevékenysége, amelynek eszközei kérdőjelezhetőek, de ténylegesen csak akkor lesznek értékelhetőek, ha lesz ellenpélda. Nem javaslat, hanem tett!
A FIDESZ - és annak vezetője, Orbán Viktor is - elfogadta, sőt kormányzása idején tettel támogatta a piac "fékevesztettségének" kialakulását (emlékezzünk: a magyar termőföld "tőke részévé" alázásával szabad prédává vált az Orbán kormány alatt, az általuk előkészített "kvóta-rendszer[4]" tette lehetővé a magyar mezőgazdaság - és ezzel a gazdaság - válságát). Így a FIDESZ kormányzása alatti eredményei - amelyet Orbán Viktor kiemelt és most kampányanyagban elkezdtek "forgalmazni" - csak a károkozással egyenlegezve értékelhetőek.
A FIDESZ - a "reménytelenség embereivel" összefogva - megerősítette a két megbukott neoliberális diktátumot, az Európai Unió Alkotmányát (2004. december 20.) és a Lisszaboni Szerződést (2007. december 17.) és ezzel megteremtette azt a lehetőséget, hogy a neoliberális-kapitalista ok végveszélybe sodorja Magyarországot Európa és a világ többi államával együtt.
A négy liberális alapelv [5]
- a tőke szabad áralmásával nem munkahelyet, saját termelésű árut kaptunk, hanem munkanélküliséget, ágazatok megszűntetését, anyagi vagyonunk elvesztését;
- az áru szabad áramlásával - a kvótarendszer és a "közös érdekeket védő" versenyszabályozás "kizárólagos hatáskörbe utalásának[6]" hatásaként - kiszolgáltatottá váltunk, mert a magyar terméknél olcsóbb áru behozatalát nem korlátozhatjuk[7], védővámot nem alkalmazhatunk (kizárólagos hatáskör - 6. lj.), a magyar termék versenyképessé tétele érdekében kiegészítő támogatást nem adhatunk[8], a magyar termékek szervezett védelmét nem végezhetjük[9];
- a szolgáltatások szabad áramlásával energiakincsünk (földgáz, kőolaj, termálvizek) került idegen kézbe, minek következtében kiszolgáltatottá váltunk energiaellátásunkban;
- a munkaerő szabad áramlásával kényszerítették a magyar embert gyökereitől elvágva Hazája elhagyására, kiszolgáltatva a neoliberális összeolvasztásának.
Mindent összevetve: ha Orbán Viktor "Miért"-re adott "valódi" válaszait kiterjesztjük az "igaz"-ra, akkor kapunk feleletet arra, hogy mi az az ok, aminek felszámolása most mindannyiunk (nem "jobboldali", hanem nemzeti összefogásban megvalósuló) feladata.

2. A "Mit" kérdésre adott válaszban Orbán Viktor a következőt mondja:

"Lehetséges munkahelyeket teremteni annak érdekében, hogy tíz év múlva egymillióval többen dolgozzanak legálisan, mint ma.
... beindítható és fenntartható egy erős gazdasági növekedés, ésszerű adókból több pénz fog befolyni ...
.... az államadósság csökkenthető, ha nem hitelekből próbálunk jólétet teremteni, hanem munkából, termelésből, erőfeszítésből.
.... rendet lehet tenni a közbiztonság terén - mindenféle etnikai konfliktusok nélkül....
Egyszerű és mindenkire vonatkozó törvényekkel, a bűnözők elleni szigorú fellépéssel, erős rendőrséggel és erős igazságszolgáltatással.
.... a magyar gazdaság a saját lábára tud állni, ha felszabadítjuk,
.... lehet úgy nevelni egy nemzedéket, hogy mindenki használható szakmával a kezében lépjen ki az iskolából és lépjen be a felnőttek életébe."

Ezek a válaszok a pártoktól megszokott kampányígéretek szintjénél semmivel sem többek, mert teljesítésük feltételeit nem határozza meg Orbán Viktor. Márpedig: "a fékevesztett piac végnapjaira odáig fajultak a dolgok, hogy az embereket következmények nélkül lehetett világméretekben becsapni."

3. A "Hogyan" kérdésre Orbán Viktor lényegkerülő választ adott. Számtalan elemet felsorol a "Hogyan" igaz egészéből, de az alap meghatározásakor nem ezt teszi.
Fából vaskarika készítésének megoldását írja le az alábbi szövegrészben: "Reményeink szerint a józanul szabályozott piacgazdaságban, ebben az új korszakban már nem lehet következmények nélkül becsapni a másikat, sem az üzleti életben, sem a pénzügyekben, sem a politikában, mert rend lesz, és szabályok védik a fizikai, anyagi, erkölcsi, kulturális biztonságot, a becsületes és törvénytisztelő életvitelt."
A piacgazdaság célja - nevezzék azt nyiltnak, vagy szociálisnak, kapitalistának vagy neoliberálisnak - a profittermelés. Ez a szemlélet kizárja, hogy ennek a rendszernek a résztvevői ne csapják be egymást, ennek következtében nem lehet rend, nem lehetnek olyan szabályok, amelyek a profittermeléssel ellentétesen védjék az embereket.

Az egyértelmű kell, hogy legyen minden magyar ember számára, hogy Orbán Viktor ígéreteinek a neoliberális, föderatív Európai Unióban nem valósulhatnak meg, mert megvalósulásukhoz Magyarország szabadságára van szükség, ami nem engedi senkinek sem, hogy az idegen érdekeket a magyar érdekek fölé helyezze, ahol egy államszövetség nem veheti "kizárólagos hatáskörbe"

- sem a termékek, szolgáltatások felhasználását, értékazonos cseréjének lehetőségét vámunióval,
- sem azok belső és külső értékesítési feltételeit, a versenyszabályok diktálásával,
- sem a belső pénzgazdálkodás szabályozását egy monetális diktatúra-szervezettel,
- sem a magyar igények kielégítésének szervezését a kereskedelmi monopóliummal,
- sem Magyarország szabad gazdasági külkapcsolatainak útjába állított szerződés-korlátozással.
És nem lehet az ígéreteket teljesíteni olyan államszövetségben, ahol nem lehet a döntést ott hozni, ahol a döntés kifejti hatását, vagyis ott, ahol lényegétől megfosztva működik a szubszidiaritás[10].

Nem az a lényeg, hogy a neoliberális politikai, gazdasági és társadalmi rendszer helyére lépő új rendszernek mi a neve - bár fontossága a "nomen est omen" szemléletben megkérdőjelezhetetlen -, hanem az, hogy

- valóban a REND SZERE legyen a politika, a gazdaság, a társadalmi együttélés, vagyis az egyes részek ne a valódi egymástól elszigetelt (itolált) részekként - a piaci szemlélet által irányított - káoszt alkotva éljenek, hanem szerves egységben,
- ennek megfelelően ne a kínálat által manipulált kereslet kapitalista szemléletében működjenek, hanem az igények és lehetőségek összhangjában biztosítsa a politikai, gazdasági és társadalmi rendszer a társadalom emberköpontúságát.
Ez az a szemlélet, amely olyan államszövetséget tesz élhetővé, "ahol az egyes tagállamok a kötelező minimumon túlmenően csak a kölcsönös érdekek mentén működnek együtt"[11].
Ez az értékrend viszont nem mosható össze - ahogyan Orbán Viktor itt idézett írásában tette - Sárközy úr "többsebességes Európa" gondolatával, mert a kettő között akkor a különbség mint Gizike és a gőzeke között: az egyik az összehangolást, a másik a megosztottságot jelenti.
Ez az értékrend az, aminek még a nevét sem hajlandó Orbán Viktor kimondani, mint Kádár Nagy Imréét. Ez a Szent Korona értékrendje, amely meghatározza az állam és az ember szabadságát, biztosítja a szabadság lelki, szellemi és anyagi feltételeit és kötelezővé teszi mindenki számára a szabadság védelmét.
Ez az az értékrend, amely a Konföderatív Európában[12] érvényesülhet, amellyé békésen kell az EU-nak átalakulnia.
Ez az Európa tudja a feltételeit biztosítani annak, hogy Magyarországon
- a külpolitika alapja a kölcsönös érdekek érvényesülésével történő együttműködés, a föderatív EU-val szemben,
- a valláspolitika alapja az egységteremtő Isteni Szabályrendszer természetes érvényesülése, a diktatúrát támogató és fenntartást megosztottsággal fenntartó egyházrendszer helyett,
- az egészségpolitika alapja a WHO által is meghatározott egészség (lélek, szellem és test összhangja) megőrzése, egyetemes és alapjogon biztosított megelőzéssel és ellátással, a falanszter-szemléletű, pénzközpontú karbantartási rendszerrel szemben,
- a nevelés-oktatási alapja hagyományaink alapjainak ismerete, annak alkalmazása érdekében, a népművészetet és népi szokásokat eltörölni szándékozó, mesterséges kultúrára épülő európai civilizáció követelményeivel szemben,
- a nemzetiségpolitika alapja az államalapító és az államalkotó nemzetek közös érdekkel kiteljesedő szerves egysége, a természetes különbséget gyűlöletkeltéssé alázó megosztottsággal szemben,
- a gazdaságpolitika alapja az igények és lehetőségek összhangja, a kínálat által manipulált kereslettel szemben,
- az államháztartás alapja a nemzeti vagyon növelése és felhasználása az életfeltétel biztosítás - közkiadás (költségvetés) - fejlesztés egységében, az idegen érdeket kiszolgáló monetáris és költségvetési politikával szemben,
- a pénzpolitika alapja a nemzeti vagyonnövekedésen alapuló, értékcsere eszköz alkalmazása, a fedezet nélküli, öngerjesztő, virtuális értéket teremtő pénzzel,
- a biztonságpolitika alapja az állam és az ember szabadságának megvédése, a diktatúra terrorista politikájának kiszolgálása helyett.

Orbán Viktor évértékelő beszéde a megbukott gondolkodási mód változtatását (reformját) jelenti. Ez tehát nem új irány, hanem annak az iránynak a módósított változata, amely a neoliberalizmus hittételét követve a világ rombadöntésével fenyeget.

Nem majd valamikor, egy még nem látható időben, hanem most jött el a nap, amikor nekünk atyai őseink hagyományát és a szeretetet a szabadság alapjának hívő és tudó, államalapító és államalkotó magyarok összefogva elindulunk a Szent Korona szabadságteremtő irányítása alatt. Hisszük és tudjuk, hogy a világnak sincs más választása most, a kötelező paradigmaváltáskor.
Tehát:

Szabadságadó hagyományaink adta új irány, Magyarország, mintaadásunkkal kialakult új irány, emberiség!

Kelt Szegeden, 2009. március 2-án.

Tisztelettel:
Dr. Halász József,
a Szent Korona alázatos szolgája
6701 Szeged, Pf. 2443. 30/6163894, info@szksz.hu


[1] A KGB titkos dokumentuma A leigázás 45 alapelve, avagy hogyan bánjunk a bennszülöttekkel

[2] Új irány Magyarország! Új irány magyarok! - 2009. március 6. - Orbán Viktor országértékelő beszéde 2009. március 6-án hangzott el Budapesten

[3] Dr. Kollár Lajos: Orbán Viktor mai évértékelő beszéde kapcsán - Szerkesztette: admin - 2009. március 06. péntek, 19:04.

[4] Az EU csatlakozás előfeltételekéne elfogadott kvóta-rendszer

[5] A belső piac egy olyan, belső határok nélküli térség, amelyben e szerződés rendelkezéseivel összhangban biztosított az áruk, a személyek, a szolgáltatások és a tőke szabad mozgása.
Lisszaboni Szerződés I. rész 26. cikk (2) bekezdés.

[6] (1) Az Unió kizárólagos hatáskörrel rendelkezik a következő területeken:
a) vámunió,
b) a belső piac működéséhez szükséges versenyszabályok megállapítása,
c) monetáris politika azon tagállamok tekintetében, amelyek hivatalos pénzneme az euro,
d) a tengeri biológiai erőforrások megőrzése a közös halászati politika keretében,
e) közös kereskedelempolitika.
(2) Az Unió szintén kizárólagos hatáskörrel rendelkezik nemzetközi megállapodás megkötésére, ha annak megkötését valamely uniós jogalkotási aktus írja elő, vagy ha az hatásköreinek belső gyakorlásához szükséges, illetve annyiban, amennyiben az a közös szabályokat érintheti, vagy azok alkalmazási körét megváltoztathatja.
Lisszaboni Szerződés I. rész 3. cikk

[7] A tagállamok között tilos a behozatalra vonatkozó minden mennyiségi korlátozás és azzal azonos hatású intézkedés.
Lisszaboni Szerződés I. rész 34. cikk

[8] Ha a Szerződések másként nem rendelkezik, a belső piaccal összeegyeztethetetlen a tagállamok által vagy állami forrásból bármilyen formában nyújtott olyan támogatás, amely bizonyos vállalkozásoknak vagy bizonyos áruk termelésének előnyben részesítése által torzítja a versenyt, vagy azzal fenyeget, amennyiben ez érinti a tagállamok közötti kereskedelmet.
Lisszaboni Szerződés II. rész 107. cikk (1) bekezdés

[9] A belső piaccal összeegyeztethetetlen és tilos minden olyan vállalkozások közötti megállapodás, vállalkozások társulásai által hozott döntés és összehangolt magatartás, amely hatással lehet a tagállamok közötti kereskedelemre, és amelynek célja vagy hatása a közös piacon belüli verseny megakadályozása, korlátozása vagy torzítása, így különösen:
a) a beszerzési vagy eladási árak, illetve bármely egyéb üzleti feltétel közvetlen vagy közvetett rögzítése;
b) a termelés, az értékesítés, a műszaki fejlesztés vagy a befektetés korlátozása vagy ellenőrzése;
c) a piacok vagy a beszerzési források felosztása;
d) egyenértékű ügyletek esetén eltérő feltételek alkalmazása az üzletfelekkel szemben, ami által azok hátrányos versenyhelyzetbe kerülnek;
e) a szerződések megkötésének függővé tétele olyan kiegészítő kötelezettségeknek a másik fél részéről történő vállalásától, amelyek sem természetüknél fogva, sem a kereskedelmi szokások szerint nem tartoznak a szerződés tárgyához.
Lisszaboni Szerződés II. rész 101. cikk (1) bekezdés

[10] A szubszidiaritás elvének megfelelően azokon a területeken, amelyek nem tartoznak kizárólagos hatáskörébe, az Unió csak akkor és annyiban jár el, amikor és amennyiben a tervezett intézkedés céljait a tagállamok sem központi, sem regionális vagy helyi szinten nem tudják kielégítően megvalósítani, így azok a tervezett intézkedés terjedelme vagy hatása miatt az Unió szintjén jobban megvalósíthatók.
Lisszaboni Szerződés I. rész 5. cikk (3) bekezdés

[11] Erősebb magyar nemzet, erősebb befolyás - Írta: Orbán Viktor volt miniszterelnök, a Fidesz elnöke - mno.hu 2009. január 10. 18:00

[12] Az Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet
Rövid indoklás
Tartalom

[13] Szent István király intelmei Imre herceghez

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: érvényesülésével, versenyszabályok, versenyhelyzetbe, kérdőjelezhetőek, megosztottsággal, államszövetséget, rendelkezéseivel, egészségpolitika, vállalkozásoknak, kiszolgáltatottá, előfeltételekéne, bennszülöttekkel, gyűlöletkeltéssé, szabadságteremtő, megosztottságban, gazdaságpolitika, meghatározásakor, követelményeivel, megvalósíthatók, szabályrendszer, mintaadásunkkal, konföderációról, szubszidiaritás, megosztottságot, kampányígéretek, rombadöntésével, megakadályozása, neoliberalizmus, törvénytisztelő, neoliberálisnak, kényszerítették, kampányanyagban, pénzgazdálkodás, energiakincsünk, piacgazdaságban, világméretekben, beszéd meghallgatása, hatalmat most, következő pontokat, szervezési képességekkel, ilyen embereket, bennszülött vezetés, nemzet egységéhez, beszéd mindazokban, demagógia hatása, valódit kiemeli, kormányt jelöli, megbukott neoliberális, megosztottságban erősödni, arisztotelészi hármas, valódit tartalmazza, világgazdasági válság, Szent Koronát Szolgálók Szövet, Szent Koronát Szolgálók Szövetsége, Orbán Viktor, József Attila, Thomas Mann, Európai Néppárt, Európai Unió Alkotmányát, Lisszaboni Szerződést, Magyarországot Európa, Európai Unióban, REND SZERE, Kádár Nagy Imréét, Szent Korona, Konföderatív Európában, Isteni Szabályrendszer, Kelt Szegeden, Halász József, Kollár Lajos, Lisszaboni Szerződés, Lisszaboni Szerződés II, Európai Konföderációról, Szent István,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tanuld meg ezt a versemet  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Idő  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A másik dolog,  Lóhere  Png kislány  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Csak a fogyatkozás látható  A boldog családok mind hasonló...  Lóhere  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Kaffka_Margit  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem számIt  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nagyi telefonál  Paul David Tripp Április 20  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Paul David Tripp Április 19  Png virág  Julian Brass gondolata  Szívem  Adakozás  Reménység és erő Krisztustól e...  Png fotel  Jó éjszakát  Reménység és erő Krisztustól e...  Reggel van  Alázat  Őrizkednünk kell...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Annuska bar...  Németh László tollából  Julian Brass gondolata  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einsteinről  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Reggel van  képre írva  Próbálj meg ...  Reménység és erő Krisztustól e...  Albert Einstein gondolata  Jó éjszakát  Png nő  Facebookon kaptam  Png kutya  Adakozás  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png csokor  A nemzeti hovatartozás kulturá...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép álmokat!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A másik dolog,  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Albert Einsteinről  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szívem  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
beszéd meghallgatása, hatalmat most, következő pontokat, szervezési képességekkel, ilyen embereket, bennszülött vezetés, nemzet egységéhez, beszéd mindazokban, demagógia hatása, valódit kiemeli, kormányt jelöli, megbukott neoliberális, megosztottságban erősödni, arisztotelészi hármas, valódit tartalmazza, világgazdasági válság, jelenlegi magyar, magyar termőföld, általuk előkészített, magyar mezőgazdaság, károkozással egyenlegezve, világ többi, négy liberális, tőke szabad, magyar terméknél, magyar termék, magyar termékek, szolgáltatások szabad, munkaerő szabad, magyar embert, következőt mondja, erős gazdasági, államadósság csökkenthető, közbiztonság terén, bűnözők elleni, magyar gazdaság, saját lábára, kezében lépjen, felnőttek életébe, pártoktól megszokott, fékevesztett piac, embereket következmények, alap meghatározásakor, alábbi szövegrészben, józanul szabályozott, üzleti életben, piacgazdaság célja, szemlélet kizárja, profittermeléssel ellentétesen, egyértelmű kell, idegen érdekeket, magyar érdekek, versenyszabályok diktálásával, belső pénzgazdálkodás, magyar igények, kereskedelmi monopóliummal, ígéreteket teljesíteni, döntés kifejti, neoliberális politikai, társadalmi együttélés, egyes részek, valódi egymástól, piaci szemlélet, kínálat által, társadalom emberköpontúságát, egyes tagállamok, kötelező minimumon, kölcsönös érdekek, értékrend viszont, kettő között, különbség mint, gőzeke között, megosztottságot jelenti, ember szabadságát, szabadság lelki, szabadság védelmét, feltételeit biztosítani, külpolitika alapja, föderatív EU-val, valláspolitika alapja, egységteremtő Isteni, diktatúrát támogató, egészségpolitika alapja, nevelés-oktatási alapja, államalkotó nemzetek, természetes különbséget, gazdaságpolitika alapja, államháztartás alapja, nemzeti vagyon, életfeltétel biztosítás, idegen érdeket, pénzpolitika alapja, nemzeti vagyonnövekedésen, fedezet nélküli, biztonságpolitika alapja, ember szabadságának, diktatúra terrorista, megbukott gondolkodási, módósított változata, neoliberalizmus hittételét, világ rombadöntésével, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.